ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și-a exprimat compasiunea pentru poporul belgian în urma încercărilor la care a fost supus după exploziile care au avut loc ieri la Bruxelles, transmițând un comunicat publicat de basilica.ro.

”Cu durere și îngrijorare am aflat de atentatul terorist din dimineața zilei de 22 martie 2016 din Bruxelles, în urma căruia și-au pierdut viața 34 persoane, iar alte 136 au fost rănite.

În aceste momente dificile pentru poporul belgian, ne rugăm pentru odihna sufletelor celor decedați, pentru consolarea familiilor îndoliate și pentru însănătoșirea celor răniți.

Ne exprimăm solidaritatea cu poporul belgian greu încercat acum, precum și îngrijorarea față de escaladarea terorismului în spațiul european.

Ne rugăm lui Dumnezeu pentru pacea, înțelegerea și buna conviețuire între oamenii de etnii, culturi și credințe religioase diferite.

† DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române”