Președintele Klaus Iohannis s-a  întâlnit sâmbătă, la Palatul Cotroceni cu Patriarhul Daniel și Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu. Întrunirea a avut loc în contextul celei de-a zecea vizite a Sanctității Sale în România, vizită prilejuită de sfințirea Catedralei Naționale, informează Basilica.ro.

Sâmbătă, 24 noiembrie, președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit pentru prima oară cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, însoțit de Patriarhul Daniel. Șeful statului a fost încântat de prezența celor doi la Palatul Cotroceni: „Îmi face o mare plăcere să mă vizitați astăzi”.

Alături de Patriarhul Ecumenic și Patriarhul României, la evenimentul de la Cotroceni au participat și delegațiile acestora. Președintele României  nu va putea fi prezent, însă la sfințirea  Catedralei Mântuirii Neamului, din motive ce țin de agenda europeană. Klaus  Iohannis va participa duminică la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.