ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru elevi și un tânăr de 29 de ani au ajuns la Spitalul de Urgență din Bârlad, în ultimele două zile, după ce li s-a făcut rău pe stradă de la consumul de etnobotanice, ei fiind găsiți inconștienți de echipajele de pe ambulanțe.

Potrivit reprezentanților Spitalului de Urgență din Bârlad, patru elevi, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, și un tânăr de 29 de ani au ajuns la dezintoxicare în ultimele două zile, după ce au consumat etnobotanice, anunță News.ro

După dezintoxicare, cei patru elevi și tânărul vor ajunge la Secția de Psihiatrie a Spitalului din Bârlad, unde vor fi evaluați de un medic specialist.

Reprezentanții unității medicale susțin că situația este îngrijorătoare în condițiile în care, în ultimele două zile, au existat mai multe cazuri de intoxicație cu etnobotanice decât în toată luna februarie.