ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultima vreme, tot mai mulți tineri se declară pro-viață și vor să se implice în activități de protejare și sprijinire a vieții de la concepție și până la moartea naturală.

Mesajul lor este de recunoștință pentru cei care le-au dat viață, de celebrare a vieții și încurajare în asumarea responsabilităților, dar și de îndemn către membrii comunității de a sprijini mai mult femeile să își împlinească chemarea de a da viață, ceea ce numai ele pot face – cu sprijinul bărbaților care le sunt alături și, la nevoie, al întregii  comunități.

Așa cum au declarat Alexandra Nadane, Președinte Studenți pentru viață, și Ioana Picoș, purtător de cuvânt al Marșului pentru viață la conferința de presă din 23 martie 2016, tema de acest an a Marșului pentru Viață – „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie” – arată că a fi pentru viață înseamnă și a fi pentru femeie, iar viața și familia sunt cel mai bine ocrotite și sprijinite în cadrul familiei.

Tinerii au cooptat și o serie de celebrități în campania lor de mesaje, potrivit stiripentruviata.ro. Paula Seling și Vlad Miriță vor participa la Marșul din București și vor oferi în Parcul Tineretului, sâmbătă, 26 martie, de la ora 15.30, un concert cu intrarea liberă pentru toți cei care iubesc viața și muzica de calitate.

"Viața este primul dar al omului. Voi cânta la Marșul pentru viață 2016", spune Paula Seling, în timp ce Vlad Miriță declară că "Femeia este cheia". "Primul drept al omului este dreptul la viață și prima obligație este cea de a apăra viața!" - este mesajul lui Daniel Buzdugan.