ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antena 3, postul deținut de Dan Voiculescu, comite o gravă eroare și îi numește pe cei care au protestat la Muzeul Național al Țăranului Român pentru că se proiectează filme cu homosexuali extremiști.

Informația a foat difuzată atât pe postul TV, dar și pe site-ul omonim.

Cei care au protestat joi în fața muzeului fac parte din Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință. 

„Noi, în general, vinerea și sâmbăta plecăm, ridicăm câte o casă, ajutăm la ridicarea unei biserici, spargem lemne pentru câte un azil de bătrâni, mergem la inundații, încercăm să ne bucurăm de clipe frumoase petrecute între oameni cu valori comune făcând ceva util”, a spus Dan Grăjdeanu, liderul grupului.

„Nu avem nimic cu homosexualii. Ei, dacă vor să își facă ale lor, și le pot face în intimitatea lor, nimeni nu stă să îi fugărească, așa cum fiecare își face treburile lui în taina lui. Noi avem o problemă cu ridicarea acestor devieri la rangul de virtute. Adică și țăranul român și-a făcut copiii iubindu-se cu soția lui, dar nu o să vedeți acum filme pornografice în Muzeul Țăranului Român, ca să vadă lumea cum s-au făcut copiii. Așa nici propagandă homosexuală nu trebuie făcută”, a mai spus acesta.

În sala Horia Bernea, înaintea filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”, mai mulți specatori au pus manele la telefon și au luminat ecranul. Gesturi cu adevărat extremiste, în viziunea Antena 3.