ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 100 de migranți proveniți din mai multe țări, între care și 42 de copii, au fost găsiți de polițiștii de la Secția 1 din Timișoara într-o pensiune din zona Traian, unde erau cazați, aceștia fiind conduși la sediul Poliției pentru verificări.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Ionuț Sârbu, a declarat că polițiștii de la Secția 1 au depistat într-o pensiune din Timișoara 105 migranți.

„Au fost identificate de către colegii de la Secția 1 un număr de 105 persoane, din care 51 de bărbați, 12 femei și 42 de minori, care provin din mai multe țări: 82 din Irak, opt din Somalia, trei din Egipt, doi din Liberia, doi din Eritreea, unul din Nigeria, doi din Iran și cinci din Siria”, a afirmat Ionuț Sârbu pentru Mediafax.

Cei 105 migranți depistați în pensiunea din zona Traian, din Timișoara, au fost conduși la sediul Secției 1 Poliție pentru a se face verificări, o parte fiind preluați de reprezentanții Inspectoratului General pentru Imigrări.