ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce nebunia iscată de jocul Pokemon Go se extinde periculos de repede, Poliția Română a decis să ia atitudine.

Având în vedere numeroasele accidente tot mai grave petrecute în lume din cauza acestui joc, polițiștii români atrag atenția celor care nu se pot stăpâni să plece în căutarea Pokemonilor să fie vigilenți: să nu conducă în timp ce folosesc aplicația, să nu-și pună propria viață în pericol sau pe a celorlalți. 

„Puteți găsi Pokemonii, respectând în același timp regulile de circulație și protejându-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur", avertizează Poliția pe Facebook.

În California, doi bărbați au alunecat de pe marginea unei stânci în timp ce jucau Pokemon Go.

În New York, Washington și Chicago s-au creat adevărate busculade, după ce unul dintre șoferi și-a abandonat mașina pornind în cautarea Pokemonului.

Tot în Statele Unite, un șofer care stătea cu privirea pironită pe ecranul telefonului mobil a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un copac.

Un tânăr din Noua Zeelandă și-a dat demisia, săptămâna trecută, de la compania pentru care lucra de șase ani pentru a-și dedica tot timpul liber jocului.