După ce nebunia iscată de jocul Pokemon Go se extinde periculos de repede, Poliția Română a decis să ia atitudine.

Având în vedere numeroasele accidente tot mai grave petrecute în lume din cauza acestui joc, polițiștii români atrag atenția celor care nu se pot stăpâni să plece în căutarea Pokemonilor să fie vigilenți: să nu conducă în timp ce folosesc aplicația, să nu-și pună propria viață în pericol sau pe a celorlalți. 

Laboratorul ImunoMedica

„Puteți găsi Pokemonii, respectând în același timp regulile de circulație și protejându-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur", avertizează Poliția pe Facebook.

În California, doi bărbați au alunecat de pe marginea unei stânci în timp ce jucau Pokemon Go.

În New York, Washington și Chicago s-au creat adevărate busculade, după ce unul dintre șoferi și-a abandonat mașina pornind în cautarea Pokemonului.

Tot în Statele Unite, un șofer care stătea cu privirea pironită pe ecranul telefonului mobil a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un copac.

Un tânăr din Noua Zeelandă și-a dat demisia, săptămâna trecută, de la compania pentru care lucra de șase ani pentru a-și dedica tot timpul liber jocului.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.