ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Godină continuă să facă valuri la IPJ Brașov, iar acest lucru pare să fie deranjant pentru unele persoane, care se pare că încearcă să-l discrediteze pe polițist.

Într-o nouă postare pe Facebook, polițistul susține că se pregătește lansarea unui reportaj în care i se va arăta adevărata față. Mai precis, un șofer sancționat în trecut a fost sunat cu număr ascuns, solicitându-i-se să vorbească despre comportamentul omului legii.

"Astăzi, o persoană pe care am sancționat-o contravențional acum câțiva ani și care a făcut contestație, a fost contactată telefonic, cu număr ascuns. I s-a spus că mâine se pregătește un reportaj despre mine în care mi se va arăta adevărata față, cea de escroc, și i s-a cerut să spună despre comportamentul meu, fiind asigurată că nu i se va face publică identitatea și că deja mai sunt și alții care au zis lucruri urâte despre mine", a povestit Godină.

De altfel, postarea se încheie cu: "Mă așteptam la așa ceva".

Tot scandalul a pornit după ce polițistul a oprit în trafic o mașină în care se afla șefa Crucii Roșii Brașov. Pentru că șoferul a încălcat regulile de circulație, Godină l-a sancționat conform legii, iar acest lucru ar fi enervat-o pe Luana Minea.

Aceasta l-ar fi avertizat pe polițist că este influentă și că îi cunoaște pe mai marii din poliția brașoveană. Drept urmare, la scurt timp, Godină a fost aspru mustrat de șefi. Și deși Minea anunța că îl va da în judecată, de fapt ea și-a dat demisia.