ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a declarat că nu sunt adevărate informațiile avansate de presa engleză, conform cărora România ar trebui să preia 7.000 de imigranți.

Jurnaliștii de la Daily Mail scriseseră că România ar urma să preia peste 7.000 de imigranți, peste numărul de 1785 deja convenit.

"Asta a apărut într-un ziar din Marea Britanie. Nu există la Guvernul României niciun fel de document referitor la această cifră", a spus Ponta la România TV.

Conform Daily Mail, Germania ar urma să primească 35.000 de refugiați, Franța 26.000 iar Spania 16.000.
Până și țări mai sărace din UE, precum România și Bulgaria, vor primi refugiați pe teritoriile lor, notează Daily Mail. România este una dintre ţările care va primi cei mai mulţi refugiaţi – 6.937 de persoane.

Vecinii de la sud de Dunăre vor primi doar 2.313 imigranți, iar cei mai puțini vor ajunge în Cipru, doar 722 de persoane.