Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului care a avut loc astăzi, 25 septembrie. Aceasta a declarat că evenimentul este o mândrie pentru România, informează Agerpres.

Premierul Viorica Dăncilă consideră o mândrie sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, un simbol al anului în care urmează să sărbătorim Centenarul, dar și un simbol pe care toți românii trebuie să-l purtăm în suflet.

„Realizarea românilor și a României, un proiect, un monument cu care ne putem mândri. Și cred că această mândrie nu este a mea ca și prim-ministru, este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român", a declarat premierul Viorica Dăncilă la terminarea slujbei.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.