ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parohiile din Moldova Nouă au organizat miercuri o campanie de donare sânge la Spitalul Orășenesc.

Donatorii au fost clerici și credincioși

Preoții, împreună cu credincioși din parohiile din oraș, au donat în număr semnificativ pentru Centrul de Transfuzie județean care se confruntă cu o lipsă acută de sânge.

„Este primul lucru pe care orice om, nu numai creștin, ar trebui să-l facă. Niciodată nu știi cine are nevoie de sângele tău și cui i-ai dăruit o șansă la mântuire”, a precizat Țundrea Gheorghiță, donator, potrivit Basilica.ro.

Buzatu Cristian Marius a subliniat: „Oferirea de bună voie a sângelui este un act nobil, un act profund creștinesc. Trebuie să-l iubim pe cel aflat în suferință și să-i înțelegem nevoia”.

„Este cel mai grozav act de caritate pe care îl poate face un om pentru semenii lui, pentru că prin sângele pe care îl donează poate să salveze viața multor oameni”, a spus și Alin Munteanu.