ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul Constantin Necula, consilier al Mitropolitului Ardealului, a spus că Referendumul pentru căsătorie din 6-7 octombrie nu are nicio legătură cu politicul, informează Agerpres.

„Referendumul este despre nevoia de siguranță a majorității care este bulversată din toate punctele de vedere, care este afectată de marele marasm politic în care trăim, de trădarea multora dintre idealurile sociale prin care unele partide și-au făcut intrarea în viața lor "intimă" și despre modul în care se gestionează la ora actuală o imagine. (...) Nu are nicio legătură cu politicul. Am spus-o și o repet, dacă mă cunună un primar PSD, la cununia civilă, nu înseamnă că sunt pesedist de a doua zi", a declarat, pentru Agerpres, preotul Constantin Necula.

Acesta a mai spus că a tolera ceva nu înseamnă mereu că dai dovadă de iubire.

„Toleranța nu este întotdeauna iubire. Și părinții care au tolerat prea multe copiilor lor știu că e așa. Profesorii care au tolerat prea multe colectivelor educaționale știu că e așa. Noi, ca votanți, când am tolerat partidelor de toate, știm ce înseamnă asta", a mai afirmat Necula.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews