Preotul Constantin Necula este un duhovnic care a reușit să se facă înțeles și plăcut de tineri, el devenind un model în pas cu vremurile.

Preotul sibian a fost invitat, zilele trecute, la o conferință a Coaliției pentru Familie, unde a vorbit despre familia tradițională. De data aceasta, preotul Necula și-a exprimat și părerea despre Cristian Pomohaci, cel care a fost caterisit după ce a fost înregistrat făcând avansuri sexuale unui băiat. 

Declarația preotului a fost făcută la o zi după ce Mitropolia Ardealului a decis să-l excludă din rândul preoțimii pe Pomohaci, dar această hotărâre poate fi schimbată anul viitor sau în anii următori. 

„Știți că Mitropolia Ardealului a fost ispitită de săptămâni cu un preot care cred că s-ar înțelege foarte bine cu cei care atacă Coaliția pentru Familie din punct de vedere al orientării. Ieri, mi-a sărit toată lumea în cap că una dintre acțiunile justiției i-a acordat o pedeapsă care, în mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare. Ce n-au înțeles bine este că Biserica nu agreează circul. Că hotărârea dată, nefiind posibilă să o mai contești undeva, nu mai merge circul de la Sibiu la București. Este, de fapt, o hotărâre împotriva șocului pe strada Bisericii. Nu mă bucură când un lider bisericesc din România cade în capcană pentru că este hulită întreaga Biserică”, a spus părintele Necula.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.