Preotul Constantin Necula este un duhovnic care a reușit să se facă înțeles și plăcut de tineri, el devenind un model în pas cu vremurile.

Preotul sibian a fost invitat, zilele trecute, la o conferință a Coaliției pentru Familie, unde a vorbit despre familia tradițională. De data aceasta, preotul Necula și-a exprimat și părerea despre Cristian Pomohaci, cel care a fost caterisit după ce a fost înregistrat făcând avansuri sexuale unui băiat. 

Declarația preotului a fost făcută la o zi după ce Mitropolia Ardealului a decis să-l excludă din rândul preoțimii pe Pomohaci, dar această hotărâre poate fi schimbată anul viitor sau în anii următori. 

„Știți că Mitropolia Ardealului a fost ispitită de săptămâni cu un preot care cred că s-ar înțelege foarte bine cu cei care atacă Coaliția pentru Familie din punct de vedere al orientării. Ieri, mi-a sărit toată lumea în cap că una dintre acțiunile justiției i-a acordat o pedeapsă care, în mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare. Ce n-au înțeles bine este că Biserica nu agreează circul. Că hotărârea dată, nefiind posibilă să o mai contești undeva, nu mai merge circul de la Sibiu la București. Este, de fapt, o hotărâre împotriva șocului pe strada Bisericii. Nu mă bucură când un lider bisericesc din România cade în capcană pentru că este hulită întreaga Biserică”, a spus părintele Necula.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews