ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul Constantin Necula este un duhovnic care a reușit să se facă înțeles și plăcut de tineri, el devenind un model în pas cu vremurile.

Preotul sibian a fost invitat, zilele trecute, la o conferință a Coaliției pentru Familie, unde a vorbit despre familia tradițională. De data aceasta, preotul Necula și-a exprimat și părerea despre Cristian Pomohaci, cel care a fost caterisit după ce a fost înregistrat făcând avansuri sexuale unui băiat. 

Declarația preotului a fost făcută la o zi după ce Mitropolia Ardealului a decis să-l excludă din rândul preoțimii pe Pomohaci, dar această hotărâre poate fi schimbată anul viitor sau în anii următori. 

„Știți că Mitropolia Ardealului a fost ispitită de săptămâni cu un preot care cred că s-ar înțelege foarte bine cu cei care atacă Coaliția pentru Familie din punct de vedere al orientării. Ieri, mi-a sărit toată lumea în cap că una dintre acțiunile justiției i-a acordat o pedeapsă care, în mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare. Ce n-au înțeles bine este că Biserica nu agreează circul. Că hotărârea dată, nefiind posibilă să o mai contești undeva, nu mai merge circul de la Sibiu la București. Este, de fapt, o hotărâre împotriva șocului pe strada Bisericii. Nu mă bucură când un lider bisericesc din România cade în capcană pentru că este hulită întreaga Biserică”, a spus părintele Necula.