ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Seria testelor cu noua Dacia Duster în presa internațională a continuat, iar jurnaliștii germani au rămas cu adevărat impresionați de schimbările găsite.

După ce au testat noul Duster, nemții de la Motor Sport s-au declarat uimiți de saltul de calitate găsit în interiorul mașinii.

„Interiorul nu mai face deloc o impresie ieftină, mai ales că plasticul nu mai miroase ca o gramadă de anvelope arse. Inserțiile cromate și dispozitivele de deschidere a ușilor, cu aspect metalic, aduc un plus de atmosferă. Un punct de atracție sunt butoanele sistemului de climatizare, încadrate în metal, care oferă un feeling foarte plăcut. Parcă ar fi Audi! Cine ar fi crezut asta?", scrie publicația germană.

De asemenea, nemții au remarcat și o îmbunătățire clară a calității scaunelor, care în vechea generație au fost foarte criticate.

„Gata cu tortura scaunelor! Nu sunt o operă de artă, dar nu te mai dor toate după 150 de kilometri", a mai scris sursa citată.

Totodată, publicația germană mai notează că aproape toate butoanele sunt la locul lor în interior, cu excepția celui de cruise control, care se află între scaune.

„Peste 2 milioane de clienți Dacia au spus 'Mulțumesc' incepând cu 2010, iar acum povestea intră în runda a doua", mai scrie revista germană.