Familia Bodnariu, despărțită în luna noiembrie a anului trecut de toți cei cinci copii ai săi, a fost reunită, în întregime, marți 14 iunie 2016.

Reunificarea familiei Bodnariu a fost anunțată încă de acum o săptămână și jumătate, dar întoarcerea copiilor acasă a avut loc abia luni. Anunțul de reunificare a familiei este însoțit și de o fotografie de familie.

Marius și Ruth Bodnariu, familia româno-norvegiană rămasă în luna noiembrie a anului trecut fără cei cinci copii luați din familie de Protecția Copilului, s-a reunit marți 14 iunie.

Cei doi soți, care și-au primit într-o primă fază bebelușul, în vârstă de doar trei luni în momentul preluării din familie, au câștigat lupta cu Barnevernet, Serviciul de Protecție a Copilului din Norvegia, reușind să îi readucă în familie și pe copiii mai mari (doi băieți și două fete).

Anunțul reunificării efective a familiei a fost făcut printr-un comunicat al cărui conținut îl redăm integral.

”Cazul Bodnariu: În sfârșit acasă, ÎMPREUNĂ! Slăvit să fie Dumnezeu care a împlinit dorința și rugăciunile pentru reunificarea familiei Bodnariu Marius și Ruth! Îi mulțumim Lui că s-a îndurat de părinți și de copii și astăzi, după 210 de zile, sunt din nou împreună, acasă! Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi pe care noi toți am așteptat-o împreună cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel! Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Marius, Ruth, copilașii lor și de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare! Dorim să îl menționăm în mod special pe regretatul Cristi Țepeș, care ne-a transmis tuturor de la fața locului durerea pe care el a simțit-o văzând necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastră și n-a mai apucat să finalizeze proiectul început și nici să fie părtaș la bucuria de astăzi, dar cu siguranță el se bucură acum în prezența Domnului. Domnul să îi binecuvânteze familia cu mângâierile Sale! Din motive obiective, informațiile și imaginile din familia Bodnariu vor fi restrânse la strictul necesar. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și în special presei! În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de liniște și intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decat necesare deopotrivă pentru parinți, cât și pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor și rănile profunde din sufletele lor. Ne rugăm în continuare pentru ei și mulțumim încă o dată lui Dumnezeu pentru această zi!”, a scris Pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews