ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, propune modificarea Bugetului General al Bucureștiului și acordarea unui sprijin financiar de 15 milioane de lei Patriarhiei Române, pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, și încă 4,5 milioane de lei pentru Mănăstirea Antim.

Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, din cadrul PMB, comunică aprobarea Primarului General pentru suplimentarea bugetului instituției cu aceste sume.

Momentan, reprezentanții PSD, USR, PNL și PMP, din cadrul Consiliul General al Capitalei nu au stabilit dacă vor vota pentru aprobarea proiectul de modificare a bugetului, potrivit Mediafax.

Pentru ca această finanțare să fie aprobată, e nevoie de voturile a peste jumătate dintre consilierii care participă la ședință.