ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia Regală a publicat pe Instagram o imagine de la prima rugăciune rostită pentru Majestatea Sa Regele Mihai, la reședința regală de la Aubonne, Elveția​.

IPS Mitropolitul Iosif a fost asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale și de patru măicuțe. 
 
„Aseară, 5 decembrie 2017, la reședința regală privată de la Aubonne (Elveția), a fost rostită prima rugăciune de către IPS Mitropolitul Iosif, asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale și de patru maici. 

Au fost prezenți Margareta Custodele Coroanei, Principele Radu și Principesa Maria.  Vor fi rostite rugăciuni în fiecare seară la reședința regală, până duminică, 10 decembrie 2017.„ se spune in textul postat pe  Instagram.

Majestatea Sa, Regele Mihai, va fi adus, cel târziu mâine, în orașul Morges, la 10 km de Aubonne. Aici, la Capela Beausobr, sicriul cu trupul neînsuflețit va sta pe toată perioada ceremoniilor care vor avea loc în Elveția. Până miercurea viitoare, când va pleca spre România, anunță TVR.

Tot aici a fost ținut și sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Ana.