ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Regele Mihai a fost vizitat în Elveția, în perioada 20 - 25 ianuarie, de fiica sa, Principesa Moștenitoare Margareta, și soțul său, Principele Radu. Alături de cei au mers și alte cunoștințe, dar din pozele de grup lipsește Principele Nicolae.

"Altețele Lor Regale au dorit să fie pentru câteva zile alături de Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, care nu au putut petrece sărbătoarea Crăciunului la Castelul Săvârșin", potrivit româniaregală.ro.

Regele Mihai și Regina Ana au primit felicitările de Crăciun, aduse de la București și Săvârlin, alături de scrisorile și cadourile oferite în dar.

"Majestățile Lor mulțumesc tuturor celor care le-au adresat urări de Crăciun și de Anul Nou și le-au trimis dovada afecțiunii și respectului lor", scriu reprezentanții Casei Regale.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews