ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Distrugerea căsniciei și familiei este unul din scopurile vechi și permanente ale extremei stângi. În Revoluția Franceză s-a urmărit acest lucru, anarhiștii urmăreau acest lucru, Marx și Engles au postulat acest scop al Comunismului. Revoluția Bolșevică din Rusia a practicat și promovat distrugerea căsniciei și familiei, a practicat și promovat homosexualitatea și pedofilia, incestul, violul, orgiile sexuale. Iar morala, mai ales morala creștină, a fost urâtă și atacată în fel și chip. Pentru Sovietici tot ceea ce ținea de morala creștină era rău, era anti-progresist, era înapoiat, era „pudibonderie” etc., etc. Exact discursul anti-familie, anti-căsnicie și anti-referendum de astăzi.

Constituția României prevede ocrotirea familiei și a căsătoriei. Iar practica judiciară arată foarte clar că prin căsătorie totdeauna legiuitorul a înțeles „soț+soție”. Doar că exprimarea actuală este ambiguă și trebuie corectată în conformitate cu această intenție a legiuitorului. Nu există niciodată în Țările Române, nu există niciodată în Principatele Unite, nu există niciodată în Regat(ul mic), nu există niciodată în România Mare un singur caz de altfel de căsătorie decât între un bărbat și o femeie. Nu s-au admis niciodată căsătoriile de alt tip. Și atunci, de ce Referendumul pentru Familie?

Pentru că după ce s-au acoperit de rușine prin guvernările dezastruoase din Blocul Sovietic, grupările comuniste revin la putere sub acoperirea LGBT, sub acoperirea „luptei pentru drepturile homosexualilor” și alte activități similare.
Doar proștii pot să creadă că i-a apucat dintr-o dată pe politicieni dragostea de cetățenii cu înclinații sexuale neobișnuite. (Pentru că, să recunoaștem un fapt de bun-simț, ceea ce fac 99% dintre oameni este obișnuit, ce fac doar 1% dintre oameni este neobișnuit – indiferent dacă este ceva neobișnuit în bine sau în rău.) Orice om care gândește știe foarte bine că pe politicieni îi interesează doar puterea. Nu punem aici excepțiile excepționale (sic!) de felul unui Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul. Vorbim aici despre clasa politică actuală, concretă, despre activiștii politici plătiți din fonduri tainice – până la urmă tot de la cetățenii „de rând” scoase. Toți acești „oameni politici” (vorbă să fie!) nu sunt plini de dragoste față de altcineva în afară de ei înșiși. Faptul că foarte mulți dintre ei nici măcar copii nu vor să aibă (uitați-vă bine la conducătorii „de sus” din foarte multe țări ale lumii!) spune totul.
Dar, pretind ei, au mare dragoste față de minoritatea cu înclinații sexuale neobișnuite! Pentru că, nu-i așa, s-au terminat toate problemele planetei și a rămas doar asta! (Ca să folosim o lozincă a extremei stângi!)

În realitate agitația politicianistă cu LGTB-ul are în spate Comunismul de tip sovietic. Folosește exact aceleași metode, are exact aceleași principii, urmărește exact aceleași scopuri și are exact aceleași lozinci! Adică este același lucru: Comunism Bolșevic.
Nu de problemele sexuale le pasă lor, de fapt, ci de PUTERE!
Și cu cât căsniciile și familiile sunt mai slăbite, mai răvășite, mai distruse, cu atât oamenii sunt mai dezbinați, mai singuri, mai îndurerați, mai vulnerabili la droguri (de la internet sau iarbă la pornografie sau jocuri de noroc); deci, cu atât mai mult crește puterea politicienilor!
Logica este simplă, eficientă, perversă, sovietică.

Oricine a crescut într-o familie fără mamă sau fără tată, oricine este dintr-o familie fără unul dintre părinți știe foarte bine durerea acestei lipse, acestei mutilări. Cei care fac ori au făcut parte din asemenea familii sunt cei care știu cel mai bine câtă nevoie are căsnicia de o ocrotire reală, concretă, practică, din partea Statului. Care Stat, deocamdată, NU sprijină căsnicia – dimpotrivă, o sabotează -, NU sprijină familia – dimpotrivă, o sabotează.
Uitați-vă în jur și vedeți: Statul este vinovat pentru destrămarea căsniciilor prin plecarea peste hotare a unuia sau altuia dintre părinți; Statul este cel care în loc să lupte pentru reîntregirea familiilor militează pentru aducerea de imigranți; Statul este cel care în loc să ajute căsniciile aflate în impas încurajează divorțul și distrugerea, luându-le copiii dacă poate, spre a-i vinde… scuze, „a-i plasa” preferabil peste hotare. Și cine controlează Statul? Comuniștii!

Comuniștii din eșaloanele doi și trei și urmașii lor au preluat și controlează puterea în România de după 1989.
Și vor să reinstaureze dictatura după model sovietic.
De aceea au amânat Referendumul pentru Familie vreme de trei ani, de aceea l-au aprobat peste noapte – ca să nu poată exista vreme de pregătire pentru el. De aceea se lasă spații uriașe propagandei pro-sovietice, anti-referendum, folosindu-se adeseori cel mai mizerabil limbaj, cele mai discriminatorii lozinci.
Un discurs plin de ură se varsă neîncetat împotriva Românilor care sprijină căsătoria, care sprijină familia întreagă, care sprijină referendumul.
Și nici CNCD-ul, nici alte organe abilitate nu mișcă un deget împotriva celor care vomită acest discurs patologic, ajungând inclusiv la incitare la violență, crimă, genocid.
PENTRU CĂ ACEASTA ESTE MORALA SOVIETICĂ, ACEASTA ESTE PURTAREA SOVIETICĂ, ACESTA ESTE REGIMUL PE CARE VOR SĂ-L INSTAUREZE!

În această clipă există doar două posibilități: ori mergem la Referendum și votăm DA, începând eliberarea de sub dictatura politicianismului, ori înseamnă că am votat pentru reinstaurarea fățișă, directă, totală a Comunismului Sovietic în România.
În această clipă putem doar să fim PRO-SOVIETICI SAU PRO-REFERENDUM!
Alegerea este a noastră; consecințele vor fi suportate și de noi, și de toți urmașii noștri.