ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trenurile de metrou vor circula, vineri, după un program prelungit cu o oră și jumătate, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa națională a României și cea a Poloniei, care se va desfășura pe Arena Națională, informează Metrorex.

„La solicitarea Federației Române de Fotbal, Metrorex vine în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa națională României și cea a Poloniei, care se va desfășura pe stadionul 'Arena Națională' și anunță că vineri, 11 noiembrie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu o oră și jumătate", se spune într-un comunicat al Metrorex.


Potrivit sursei citate, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la stațiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistralele 1, 2 și 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4.

Intervalul de circulație va fi de maximum 10-12 minute, subliniază compania.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din Capitală, selecționata Poloniei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018.