ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre asociațiile care se ocupă cu propaganda homosexuală încearcă să atragă cât mai mulți tineri din România în grupurile activiștilor LGBT.

Această asociație a transmis un anunț pe pagina sa de Facebook în privința organizării unei tabere pentru tinerii LGBT din România, care va avea loc în Slovacia și are toate costurile achitate de organizatori, anunță Evz.

Interesant este că vârsta participanților este coborâtă până la limita legalității, fiind încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani, acoperind toate clasele de liceu. 

Este știut faptul că adolescenții traversează o perioadă mai dificilă în această perioadă a vârstei lor, fiind ușor influențabili pentru cei care militează pentru un anumit tip de comportament sexual. Cu atât mai mult, curiozitatea și faptul că pot merge gratuit într-o tabără din străinătate, fără să ia în calzul detaliile ascunse ale unui astfel de anunț, pot apuca pe o cale greșită.

Iată anunțul propagandiștilor LGBT:

„Asociația te invită să participi gratuit în cadrul unei vizite în Kosice, Slovacia, alături de tineri LGBT din Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia și Marea Britanie! Vizita va avea loc în perioada 30 septembrie-7 octombrie, toate costurile (transport, cazare, mâncare) fiind acoperite de către asociație alături de partenerul său slovac. Sunt încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani precum și persoane active în domeniul educației (trainer, profesori, etc) de orice vârstă. Participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel cel puțin mediu.”

 ”