ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Problemele cauzate de venirea în masă a migranților arabi sunt extrem de multe, iar populația din Europa pare a fi ajuns la limita răbdării. Asta cu toate că autoritățile anunță că este vorba de cazuri izolate și că problema nu este cu adevărat importantă.

Până acum România a fost ocolită de valurile de musulmani, dar este doar o chestiune de timp până când cotele de imigranți repartizate cu forța de Uniunea Europeană vor ajunge aici. 

În acest context, pe mai multe site-uri din România circulă o reclamă distribuită prin serviciul de publicitate Google AdWords despre propaganda islamică prin care românii sunt invitați să afle cum să accepte islamul. Informația a fost făcută publică de Radu Dobrițoiu, cunoscut jurnalist al Radio România Actualități. Cei care intră pe reclamă sunt redirecționați către site-ul edialogue.org, unde, după cum se spune pe site, un specialist îți va explica principiile islamului.

În București urmează a se construi o uriașă moschee finanțată de Turcia, pe un teren pus la dispoziție de statul român.