ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ultimele evenimente de pe scena politică din România au scandalizat o parte din cetățenii acestei țări. Cum românul e cunoscut pentru faptul că îi place să facă haz de necaz, un grup de persoane a decis să facă un protest mai puțin obișnuit în fața Palatului Victoria.

Aceștia au adus în fața Guvernului câteva statui îmbrăcate elegant la costum, care au fost puse în câteva scaune albastre, unul dintre acestea fiind mai înalt. Un cetățean care se plimba prin zonă în acel moment a încercat să afle ce se întâmplă și a tras câteva cadre cu respectivele personaje.

”Aseară, târziu. București, Piața Victoriei, lângă clădirea Guvernului. Niște tipi apar cu un camion, descarcă niște scaune albastre, pun pe ele niște statui foarte interesante, îmbrăcate în costum. Apar niște polițiști și câteva zeci de jandarmi.
- E artă domne, e reclamă la un spectacol - le explică gruparea de șoc din camion.
Polițiștii se codesc: - Da să nu fie pirotehnice să le dați foc, că nu e voie. - Nu domle, suntem artiști.
- Bine, dar doar o oră.
Îmi e frica sa scot aparatul...
Întreb: Pot să fac și io o poză?
Da, sigur.
Da ce e aici?

Păi sunt miniștrii la masă la guvern și ăla sus e primul ministru, zic oamenii din camion”, a povestit Lazăr Dinu pe pagina sa de Facebook.