ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost declarat inapt de către Jandarmeria Capitalei la evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat, anunțul fiind făcut chiar de către manifestant.
 
„Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat in cadrul DGJMB (Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București - n.r.)", a transmis protestatarul, citează Mediafax.

Dintr-un total de 14 persoane care au susținut evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide este singurul care a fost declarat inapt.

Șase candidați au trecut testul în timp ce alți șapte au absentat, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul instituției.

Protestatarul poate depune contestație în termen de trei zile lucrătoare de la luarea la cunoștință a avizului psihologic de inaptitudine. Cristian Mihai Dide fusese admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar și de gardul Guvernului - s-a urcat să protesteze într-un copac și a fost ridicat și amendat de zeci de ori.

Ultima acțiune a lui Dide a avut loc la Ministerul Justitției, unde a aruncat cu vopsea roșie pe scările acestei instituții, în semn de prostest față de crima de la Mediaș, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.