ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei a dat un comunicat de presă prin care își oferă sprijinul necondiţionat tuturor celor afectaţi de tragedia de la Club Colectiv. 

„Suntem cu toţii întristaţi și dorim să transmitem condoleanţele și regretele noastre sincere pentru toţi cei implicaţi în vreun fel în tragedia care a avut loc vineri, 30 octombrie, în clubul Colectiv.
Ȋn aceste momente dificile, echipa de psihologi a Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei este alături de toţi cei implicaţi în evenimentul tragic de vineri seară, precum și de familiile lor.

Noi știm cât de importantă este intervenţia psihologică timpurie și adecvată în aceste situaţii extrem de dificile, și pentru ca misiunea noastră este să fim alături de cei care vor să traverseze aceste situaţii traumatice cu minimul de dificultăţi și disconfort posibil, vrem să oferim sprijinul nostru tuturor celor implicaţi. 

Toată echipa de psihologi a Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei este pregatită să primească orice persoană aflată în nevoie de sprijin în aceste momente grele - programul de 6 ședinţe de asistare psihologică de criză este oferit gratuit de ISTT. Pentru a beneficia de acest program, cei interesaţi trebuie sune la numărul de telefon 0730 285 582 (psiholog Rodica Dimulescu) sau să trimită un e-mail la asistare@psihotrauma.ro 

Facem un apel către toate instituţiile medicale care îngrijesc răniţi și care iau contact cu rudele și prietenii acestora să îi îndrume către noi și să dea mai departe aceste informaţii. De asemenea, reprezentaţii spitalelor pot contacta ISTT la numărul de telefon 0729 729 049 (psiholog Mădălina Pătra), pentru a solicita intervenţie psihologică în spital.”