ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regia Autonomă de Transport București (RATB) lansează, începând de sâmbătă, două noi platforme de comunicare, și anume informare rapidă prin Twitter și consultare pe Forum, potrivit Agerpres.

Conform unui comunicat remis, călătorii care urmăresc contul de Twitter al Regiei vor cunoaște în timp util toate modificările de trasee, întârzierile sau blocajele în trafic ale vehiculelor RATB și pot opta pentru utilizarea unor rute sau mijloace de transport alternative.

Pentru aceasta, călătorii trebuie să urmărească mesajele trimise de pe contul de Twitter al RATB @Clienti_ratb (adresa de Internet http://twitter.com/Clienti_ratb). RATB a mai creat un cont de Twitter (http://twitter.com/RATB_), destinat instituțiilor, companiilor sau organizațiilor interesate de activitatea Regiei.

Tot din 9 aprilie, operatorul bucureștean de transport va lansa pe website-ul propriu secțiunea de dezbateri intitulată Forum (www.ratb.ro/forum), unde cei interesați se pot înscrie și pot transmite mesaje, sugestii sau pot discuta diverse subiecte. Forumul va fi, totodată, o platforma importantă de dezbatere publică a deciziilor pe care RATB le va lua.

„Accesul la aceste servicii se face în mod foarte ușor de pe versiunea de mobil a website-ului www.ratb.ro, precum și de pe varianta de desktop. Ele fac parte dintr-un pachet mai larg de măsuri, prin care RATB dorește să ofere, în limita bugetului restrâns, servicii de calitate și să își dovedească atașamentul față de clienții săi”, se menționează în comunicat.