ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă multă lume o asociază cu emisiunea „Iartă-mă”, puțin știu că Raluca Moianu este întâi de toate om de radio, mamă full-time și profesor la Școala de televiziune.

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre proiectele sale din ultima vreme, despre relația cu fiica sa și a mărturisit și în ce condiții s-ar întoarce în televiziune.

„Raluca e mamă full time și are mai multe joburi part time. Așa am funcționat mereu. Muncesc cu drag, iar dacă îmi plac proiectele, pun tot sufletul. Sunt trainer la Școala de televiziune, din anul 2011 și am pregătit mulți studenți pentru munca în radio și TV. Cred că jobul acesta m-a făcut să mă simt aproape de micul ecran, fără să mă gândesc că nu mai sunt neapărat "pe sticlă”. Mi-e dor uneori de emoția din emisiunile mele, dar cred că dorul nu este suficient pentru a reintra într-un proiect TV. E nevoie de un format bun care să mi se potrivească și de un producător serios pentru a fi convinsă că iese ceva de calitate.”, a povestit Raluca Moianu pentru Life.ro.

În continuare, aceasta a vorbit și despre cum decurge relația cu fiica sa și le transmite un mesaj important tuturor părinților.

„Totdeauna mi-am făcut timp pentru fata mea, oricât de ocupată am fost la job. Am învățat să deleg. Am ales acele proiecte care mi-au permis un program flexibil. Munca trebuie să îți ofere satisfacții, dar nu trebuie să te transformi în sclavul ei. Mi se pare esențial să găsești timp pentru a-l petrece cu cei dragi. Copiii cresc, iar anii nu se mai întorc. Degeaba muncești ca un rob să îi cumperi tot ce e mai scump, dacă nu ești niciodată lângă copilul tău.”, a mai spus Raluca Moianu.