ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La începutul anilor 2000 făcea furori în peisajul muzical românesc împreună cu colega ei din trupa „Angels”, dar Raluca Blejușcă a ales să dea să se dedice în primul rând, familiei. Ea s-a căsătorit și a dat naștere la cinci copii, cu vârste cuprinse între un an și 10 ani.

Artista s-a retras din trupa Angels pe la sfârșitul anului 2002 fiindcă nu se mai regăsea în peisajul muzical de atunci. Voia să abordeze alt gen muzical și să renunțe la ținutele deocheate pentru a atrage fanii. Ca de-obicei în astfel de situații, „gura lumii” a suspectat-o pe Raluca de trecere în rândurile unui alt cult religios decât cel ortodox, dar artista spune că dimpotrivă, a regăsit Ortodoxia. 


„Depinde ce înțelege fiecare prin pocăință. E o discuție mai amplă. Dar, probabil, atunci când lumea spune că m-am pocăit se gândește că am intrat într-o sectă au ceva. Nu, nu am intrat în nicio sectă. Sunt ortodoxă, pentru mine Ortodoxia este o valoare în sine, dar acum văzându-mă cu cinci copii, mi se pune aceeași întrebare. Nu știu, e o confuzie așa, ca și cum dacă ești ortodoxă nu ai voie să faci mai mult de un copil, doi”, a spus Raluca în cadrul unei emisiuni televizate.
 
Mai mult, melodia „Trepte” al cărei videoclip a fost lansat de curând de către Raluca, este inspirată din versurile poeziei „Metanie” a poetului Radu Gyr și spune că în carieră este influențată de Tudor Gheorghe. Melodia poate fi ascultată aici.

La finalul anului trecut, Raluca a lansat și o melodie pe versurile poeziei lui Corneliu Coposu, „Rugă”.