ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Despre tragedia din București, de vineri noapte, s-au scris și se vor scrie multe. Au curs sute și mii de comentarii pe siteuri, pe rețele de socializare, dar mai puține lacrimi și mai puține întrebări, reale.

Una din cele mai simple, dar cuprinzătoare reacții a venit din partea lui Tudor Sișu, rapperul bucureștean cunoscut pentru faptul că niciodată nu se ferește să spună ceea ce gândește.

„Sunt profund tulburat de moartea atâtor tineri și de suferința altora prin spitale și a atâtor familii îndoliate,nu există cuvinte acum,probabil vor fi mai târziu...sper, dar nu prea am ce spera când văd că ignoranța sau oportunismul aruncă și această vina pe Biserica noastră strămoșească și cum acest carnagiu e folosit pt a ataca ultimele noastre valori și a recredibiliza politiceni total lipsiți de spirit, mânați de "interesul național".

Dumnezeu sa îi odihnească pe morți,să îi ierte pe vinovați și să îi aline pe supraviețuitori.Atât", a scris artistul pe o rețea de socializare.