ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele Klaus Iohannis este vizat în patru dosare aflate în lucru la Parchetul General, transmite instituția, într-un răspuns oficial pentru Antena 3, scrie evz.ro

Parchetul General a răspuns oficial, la o solicitare formulată de Antena 3, în care precizează că președintele Klaus Iohannis este vizat în patru dosare care se află în lucru.

Parchetul General a informat Antena 3 că președintele Iohannis a avut, în total, 11 dosare, dintre care două se află în lucru și s-a dispus urmărirea penală in rem.

Alte două dosare, care la rândul lor se află în lucru, îl vizează pe președintele Iohannis, fără a fi dispusă urmărirea penală in rem.

De asemenea, din cele 11 dosare, trei au fost clasate după ce Iohannis a ajuns președinte, iar alte patru sunt anterioare accederii sale la Președinție.