ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soții Marius și Ruth Bodnariu au fost puși sub acuzare pentru violențe împotriva minorilor, informează News.ro citând un site norvegian.

Municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis că cei cinci copii ai lui Marius și Ruth Bodnariu se pot întoarce acasă, a anunțat în iunie un purtător de cuvânt al familiei, pastorul Cristian Ionescu, într-un comunicat publicat pe Facebook.

Cazul a stârnit o controversă aprinsă privind acțiunile serviciilor norvegiene de protecție a copilului, Barnevernet. Mii de oameni au manifestat în întreaga lume în semn de solidaritate cu familia de români.

Campania de protest a fost foarte bine susținută, în special în România, dar și de parohiile penticostale din întreaga lume.
 
De altfel, mulți manifestanți consideră că cei doi părinți, penticostali, sunt victime ale discriminării pe motive religioase și naționale.

Liana Stanciu ia atitudine în cazurile Bodnariu și Nan: Este inuman și lipsit de sens ce se întâmplă. Celelalte mame și ceilalți tați din România ne vom strădui să facem totul pentru a le aduce un strop de liniște