ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clipul trupei Taxi "Despre smerenie", un atac direct la adresa construirii Catedralei Mânturii Neamului, a născut comentarii pro și contra în spațiul virtual.

Răzvan Ioan Boanchiș a scris pentru enational.ro un editorial în stilul caracteristic, fiind una dintre vocile care condamnă într-o manieră amuzantă mesajul celor 33 de persoane

”Susținut de vreo 30 de cântăcioși de conștiință și vorbeți de televizie, șoferul recitator (că solist nu e) Dan Teodorescu, de la trupa Taxi, a lansat un manifest de vatman pe un tramvai cu burduf. Dacă se strânge de nas când deschide pliscul, orice tâmpit de pe scara autobuzului poate fi un interpret de talia taximetristului Dan Teodorescu. Dar nu orice tâmpit e capabil să psalmodieze idioțenii precum „Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici”. Ce bine ar fi ca acești cântăcioși sensibiloși să se rezume la muzicoase! Când întinzi coardele vocale se taie gândul! Ceea ce a înțeles jumătate din facebook n-au priceput cântăciosul afon și cei 30 de panaramezi care l-au încadrat confratern. Lemnul și spațiile mici înseamnă sicriul și groapa! Oare așa ceva preferă Dumnezeu? Când ai avut epifania, Teodorescule? Unde te-ai întâlnit cu Dumnezeu, ca să purtați discuția asta despre mobilă și imobiliare? Ce a zis Dumnezeu când te-a văzut? Cumva „bre, nea Teo, bine cânți!”? Și pe urmă ați trecut la discuții docte despre PUZ-uri, construcții la roșu și betoane! Pe cine susține Dumnezeu la Primărie, Teodorescule? Dar despre retrocedări n-ați vorbit? Bă, Teodorescule, dar tu chiar te pricepi la șantiere! Păcat că te irosești ca taximetrist! Fă-te macaragiu! În felul ăsta, îți vei realiza visul, vei fi mai aproape de Dumnezeu decât preoții! Și dacă te superi, poți să faci pe Superman și să sari pe turla bisericii! Dar în amvon să nu încerci cumva să te strecori, că, la ce voce jenibilă ai, nu te-ar angaja nimeni nici ca diacon. Dacă ar auzi cum ți se sparg sunetele în beregată, s-ar arunca Sfinții de pe pictura murală, Teodorescule!”, a scris Răzvan Ioan Boanchiș pentru enational.ro.