Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj amenințător pentru părinții care nu doresc să-și vaccineze copiii, realizând și o comparație în privința celor care sunt decăzuți din drepturi „pentru lucruri mai puțin grave”.

Artistul plastic român Paul Hitter critică dur atitudinea premierului și consideră declarația acestuia „foarte periculoasă.”

„Azi prim ministrul Tudose, a dat o declarație, în care spunea că se gândeste la decăderea din drepturile parentale a celor care nu își vaccinează copiii. Mi se pare o declarație foarte periculoasă. Foarte periculoasă pentru o șleahtă de politcieni, și aici mă refer la toți, dar absolut la toți, care nu au reușit în 27 de ani nici măcar să termine o autostradă pentru noi și viitorul copiilor noștri. 
 

Nu au reușit să ne ofere un standard de viață ridicat astfel încât să ne putem crește copiii fără griji. Nu au reușit să construiască niște spitale calumea. Ne-au alungat din țară, ne-au supt toată viața din noi. Ne-au vândut corporațiilor străine, corporații care storc creiere românești pe bani puțini și fără să plătească taxe. Ne-au vândut lemnul. Ne-au vândut pământul. Sufletele ni le-au vândut. 

Și acum, la ordinele Big Pharma, jigodiile astea, vin și vor să ne ia copiii dacă nu îi vaccinăm. Dacă nu îi vaccinăm cu niște vaccinuri produse de străini, pline de chimicale, vaccinuri despre care nu se știe dacă fac bine sau mai mult rău. Păi voi aveți tupeul să veniți să ne luați copiii animalelor? Eu am un copil. Jur în fața oamenilor și a lui Dumnezeu că mi-l voi apăra cu prețul vieții. Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi. 

 
Am impresia că începeți să vă jucați cu focul băieți! Voi chiar considerați că mai sunteți credibili? Din poziția în care sunteți, poziția de trădători, de hoți spurcați, de nenorociți, voi mai veniți și ne țineți lecții despre cum să ne creștem copiii? O școală calumea nu ați fost în stare să faceți. Se zbat copiii în sărăcie, de aia mor de rujeolă, nu pentru că ar face rujeolă pur și simplu, ci pentru că sistemul lor imunitar este atât de slăbit de otrăvurile din alimente încât nu mai luptă. Mai aveți un pic și veți spune că și dacă te trage curentul trebuie să te vaccinezi. Și presa? Presa? Alți trădători care ne bagă rahatul ăsta pe gât. Așa ați făcut și când a fost gripa porcină! Eu nu am uitat! Urla presa de mama focului, că murim de la gripa porcină, să ne înțepăm neapărat. 

Ca până la urmă, să apară declarația OMS care spunea că de fapt companiile Big Pharma au dus toată această campanie. Cât despre proștii care pun încă botul la rahaturile astea, ce să zic, dacă va fi cazul, pentru a-mi apăra copilul, vă voi da și vouă în cap. Voi, spuneți că noi, cei care refuzăm vaccinurile suntem retrograzi... mă scuzați, dar nu noi, ci voi sunteți tâmpiți cu acte în regulă, atunci când vă încredeți în aceste bestii care ne omoară zilnic, picătură cu picătură. Asta este de fapt datoria mea de părinte și de tată. Să adun informațiile, să le filtrez, și să fac ce cred eu că este mai bine pentru copilul meu. Dacă vă pasă atât de mult de noi și de copiii noștri, de ce ne otrăviți cu E-uri? Aveți vre-o explicație plauzibilă? Mucles. Rușine să vă fie criminalilor. Vă aștept la ușă cu Poliție, Mascați, doctori, ce vreți voi, eu vă dau în scris că o să o beliți. 

Și sunt mulți ca mine. Hai mai agitați rahatul băieți, hai, intrați în cartiere să ne luați copiii. Intrați în sate să ne luați copiii băieți. Hai măi baieți, omorâți-ne pe toți, luați-ne copiii, hai să vă vedem ce puteți. Dar pe când un sistem educațional național cu adevărat competitiv? Pe când veți reuși să aduceți oamenii plecați afară înapoi în țară? Pe când veți avea Respect pentru România și pentru Români? Pe când veți lupta cu adevărat pentru propășirea țării și a poporului? Pe astea când le faceți? După ce ne luați copiii? Dar cu Agricultura ce faceți băieți? Dar apele țării? Dar toate resursele vândute pe nimic? Flota? Armata când o puneți pe picioare? Dar niște zeci de mii de parcări când veți rezolva? Dar canalizare la sate când faceți? Îi vaccinați de rujeolă și copiii se cacă în curte în weceuri din lemn. Păi cum facem măi Tudose, Tibi dragă? Ce încredere vreți să avem în voi? Eu unul nu pot. 

Aș fi un criminal să imi dau copilul în mâinile voastre pătate de sânge. Ați omorât oameni și la Revoluție fără cea mai mică remușcare, și de atunci, ne omorâți cu zile. Cum să ascult eu sfaturile voastre. Aveți credibilitate, nu 0, ci minus infinit în fața mea. Totul până la copii! Vă provoc imbecililor, veniți să ni-ii luați din case! Voi credeți că aici e Norvegia? Amărâților.”, a scris Paul Hitter pe Facebook.

Paul Hitter s-a dovedit o voce puternică în societatea românească, acesta criticând atitudinile publicului și după evenimentele din clubul Colectiv.

Hitter a anunțat și că boicotează banca Reiffeisen, după ce președintele acestei organizații s-a implicat în protestele din București. Artistul a refuzat să expună în Norvegia, în semn de protest față de tratamentul Barnevernet aplicat familiei Bodnariu. Pentru pozițiile sale principiale, Paul Hitter a fost felicitat în scris de către Patriarhia Română.

Paul Hitter este și un editorialist incisiv, articolele sale publicate pe siteul ActiveNews putând fi citite aici.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews