ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principalii doi responsabili ai laboratorului antidoping din București au fost concediați după ce au fost găsiți vinovati de falsificarea rezultatelor unor teste, pentru a-i proteja pe sportivii dopați, a declarat joi un oficial al Agenției Mondiale Antidoping (AMA/WADA), potrivit românialiberă.ro.

Agenția Mondială Antidoping a suspendat anul trecut, laboratorul antidoping de la București, după ce a descoperit că proteja sportivi dopați. În urma unei investigații făcute de către  aceasta, s-a constatat că principalii vinovați sunt directorul și directorul adjunct al laboratorului andidoping București. Gunter Younger, șeful serviciului de investigații al AMA a afirmat că directorul a acționat în  conform unor instrucțiuni ale altor persoane.

Tot Gunter Younger, ofițer al poliției din Munchen care a lucrat pentru Europol și Interpol, a indicat că Guvernul României a îndepărtat din funcție persoanele implicate.

Delicatese cu șobolani. Cofetărie închisă după ce pe internet au apărut filmulețe cu rozătoarele în laboratorul acesteia