Principalii doi responsabili ai laboratorului antidoping din București au fost concediați după ce au fost găsiți vinovati de falsificarea rezultatelor unor teste, pentru a-i proteja pe sportivii dopați, a declarat joi un oficial al Agenției Mondiale Antidoping (AMA/WADA), potrivit românialiberă.ro.

Agenția Mondială Antidoping a suspendat anul trecut, laboratorul antidoping de la București, după ce a descoperit că proteja sportivi dopați. În urma unei investigații făcute de către  aceasta, s-a constatat că principalii vinovați sunt directorul și directorul adjunct al laboratorului andidoping București. Gunter Younger, șeful serviciului de investigații al AMA a afirmat că directorul a acționat în  conform unor instrucțiuni ale altor persoane.

Tot Gunter Younger, ofițer al poliției din Munchen care a lucrat pentru Europol și Interpol, a indicat că Guvernul României a îndepărtat din funcție persoanele implicate.

Delicatese cu șobolani. Cofetărie închisă după ce pe internet au apărut filmulețe cu rozătoarele în laboratorul acesteia