ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rezoluția Parlamentului European împotriva României, care a avut loc zilele acestea, a criticat referendumul organizat în octombrie pentru redefinirea familiei în Constituție, potrivit știripesurse.ro.

Rezoluția Parlamentului European împotriva României, critică intenția statului român de organizare a referendumului din octombrie pentru revizuirea articolului din Constituție, care prevedea căsătoria dintre soți. Conform Rezoluției, România a incitat prin evenimentul organizat, la ura față de comunitatea LGBT.

Rezoluția Parlamentului European împotriva României, menționează și faptul că referendumul a încălcat drepturile omului,  dar și că ar putea duce la creșterea discriminării homofobe în România; întrucât parlamentul a aprobat această revizuire cu o majoritate de două treimi; întrucât la referendumul organizat pe această temă nu s-a înregistrat pragul minim necesar de 30% din alegători;