ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul disparițiilor celor două fete, Alexandra și Luiza, a pus pe jar o țară întreagă. Deși inițial autoritățile au speculat că cele două copile ar fi moarte, faptul că nu s-au găsit cadavrele acestora sau vreo altă dovadă concretă privind decesul lor, întărește speranța că acestea ar fi de fapt, vii.

Mihai Făgădaru, cunoscut apologet creștin, a îndemnat românii la rugăciune pentru găsirea celor două fete. Rugăciunea, publicată pe internet, a devenit deja virală în spațiul online. Autorul consideră că „acest lanț de rugăciune este un test al unității și credinței românilor. Împotrivirea in fața răului se poate face si in stradă, dar fără Dumnezeu nu biruim: "Fără Mine nu puteți face nimic"!(Ioan 15,5).

Ne alăturăm și noi acestui îndemn la rugăciune:

„Doamne mult milostive, auzi rugăciunea noastră ce cu durere in inimi o rostim,

Cel ce înțelegi durerea mamei si pruncului pierdut, îndrăznim să cerem ajutorul Tău, spre a le gasi pe Luiza si Alexandra!
Dacă sufletele lor sunt la Tine Doamne, macar sa știm... mângâie durerea lor, iar daca sunt in viață, întoarce-le cu bine acasă, căci numai Tu poti!
Ajută Doamne, cu gând bun ,pe toți cei ce caută în Adevăr ca aceste suflete nevinovate să se întoarcă la familiile lor!
Nu pedepsi păcatele Neamului acesta, prin copiii lui... ci ne iartă Bunule pe noi greșiții, care voim sa ne îndreptăm. 
Toate le poți, câte vrei Doamne ! Ca Tu ai zis „toate sunt cu putință celui ce crede”, nu lăsa fără răspuns lacrimile noastre !”,