ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Suediei la București a ținut să își arate sprijinul pentru homosexuali chiar în ziua în care Camera Deputaților a adoptat, cu 232 de voturi „pentru", 22 - „împotrivă" și 13 abțineri, inițiativa cetățenească pentru revizuirea Constituției cu privire la redefinirea familiei.

Doar că acest vot și demersul inițiat de cele peste trei milioane de români ce au semnat în 2016 în acest sens nu a fost și pe placul Ambasadei Suediei la București, una dintre marile susținătoare ale drepturilor homosexualilor, care a postat pe pagina de Facebook a instituției un cuplu de bărbați care se țin de mână. Tot ambasada Suediei promovează și marșul homosexualilor.

Românii nu au văzut cu ochi buni acest demers și au luat cu asalt pagina de Facebook pentru a lăsa mesaje de susținere a familiei naturale.

„Suntem pământ ortodox și nu vom accepta niciodată LGBT și alte porcării”, a fost unul dintre mesaje.

„Ambasada să se ocupe de ceea ce o privește pe dânsa! Nu o privește altceva!”, a spus un alt user.

Cei care au intrat pe pagina ambasadei Suediei au lăsat în secțiunea de comentarii și niște filme elocvente despre ceea ce este astăzi Suedia, acolo unde minoritățile sexuale și etnice (musulmanii) fac agenda zilei.

„Nu ne interesează ce spun suedezii! Familia nu e o idee, e o realitate!”

„Singura familie adevărată este cea întemeiată între un bărbat și o femeie care duc viață mai departe prin copiii pe care îi concep!!! Dar cum țările nordice L-au alungat de mult pe Dumnezeu din conștiința lor, ceea ce susținem majoritatea românilor în țara noastră este pentru mintea lor pervetită o prostie, intoleranță și ignoranță!” 

„Ambasada Suediei oare când Ambasada României sau a altor țări v-a dat sfaturi despre cum trebuie să fie organizată societatea și viață socială din Suedia? Când v-au dat ambasadele altor țări sfaturi despre care sunt valorile care formează o familie? Cred că valorile culturale ale unor țări sunt unice și nu suportă nivelisme ideologice tembele”

„Să legiferezi homosexualitate asta nici pe departe nu este evoluție, dacă ne-am uita un pic și medicina scria că atracția a doua persoane de același sex este o anormalitate. Dacă am aderat la UE nu înseamnă că ne anihilam și desființăm obiceiurile și traditiile noastre importând tot felul de sărbători sau tradiții de la alții!”