ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suntem într-un ceas întunecat al istoriei noastre.

Statul care își zice român lucrează împotriva Națiunii Române.

Se iau impozite, monstruos, pe banii pe care firmele ar urma să-i încaseze, chiar dacă nu au, de fapt, nici măcar vreo garanție că îi vor încasa vreodată. Se promovează virulent, cu masiv sprijin statal și puternică infiltrare străină moralități ne - și anti - românești, ne- și anti - creștine. Se colonizează populații străine, se izgonesc românii din țară, se atacă familia. Învățământul a fost și este distrus sistematic. Statul îngăduie batjocorirea tricolorului și imnului național. Armata a ajuns fantomatică, unitățile militare încă funcționale sunt închiriate unor puteri străine sau cedate pur și simplu. Serviciile secrete sunt comandate din afară, ca și clasa politică. Se storc impozite uluitoare, incredibile, gigantice, urlându-se în același timp, neîncetat, că "nu sunt bani la buget".
 
Totodată se plătesc feluritelor firme străine sume uriașe pentru servicii proaste, produse de calitate inferioară, consultanțe inutile etc. Se lovește - de către autoritățile statului - în orice merge bine și nu aparține sistemului. 
Mai mult, pentru tot ceea ce face statul, pentru toate vinovățiile ce aparțin Președinției, Guvernului, Parlamentului și altor instituții de stat, se dă vina pe singura structură românească încă în picioare, Biserica Ortodoxă Română. Lucrându-se masiv, prin toate mijloacele de propagandă, la dezvoltarea unor conflicte interne între cetățenii români - atei contra creștini, protestanți contra ortodocși, ortodocși contra catolici, etnici unguri contra etnici români etc., etc., etc. 

Și asta în contextul în care copiii sunt corupți de mici cu violență, droguri, pornografie și jocuri pe calculator. Habar nu au părinții ce filmulețe și imagini se transferă între telefoanele mobile, tabletele și pc-urile copiilor lor! Propaganda sexualității, agresivității, "modei" (de cea mai joasă factură, de fapt), "non-conformismului" după reguli impuse de anumite canale media (adică, de fapt, conformism total), propaganda beției și drogurilor pe post de "libertate" (chit că, de fapt, te transformă în dependent, adică în sclav) etc., etc. Propaganda agresivității lașe, ostracizării sociale a celor care nu se conformează "corectitudinii politice", a "rebeliunilor" care de fapt sprijină sistemul corupt și criminal. A lipsei de responsabilitate, e egoismului sinucigaș - bază a disoluției naționale și a dezbinării ce asigură sclavia.

Când am ieșit în stradă, în decembrie 1989, strigam: "Vom muri și vom fi liberi!"
 
Pentru că, într-adevăr, NOI ȘTIAM CĂ VOM MURI!
 
Atunci când am ieșit în stradă nu aveam speranța că Ceaușescu va cădea, că se va prăbuși comunismul. Dimpotrivă, știam că vom lupta o zi, două sau șapte și apoi Securitatea ne va zdrobi. Știam că vom fi arestați, știam că vom fi bătuți, închiși, uciși. Așa cum se întâmplase și cu bunicii sau părinții sau unchii noștri, ori ai prietenilor noștri. Dar am ieșit! Pentru libertate!

Știind că cel care moare pentru libertate a învins și este liber! Astăzi oamenii sunt manipulați să lupte pentru nimicuri, pentru lucruri care nu au, de fapt, nici o greutate socială, care nu înseamnă nici un progres. Se cred eroi dacă se duc la vot!!! Se cred eroi dacă stau la coadă sau dacă merg prin ploaie sau ninsoare!

Manipularea statului zis român este atât de mare, încât trădători și infractori dovediți ajung parlamentari, miniștri, secretari de stat, prim miniștri, președinți etc. Suntem, într-adevăr, într-un ceas întunecat al istoriei noastre! Dar dincolo de toată propaganda, cu tot întunericul coborât peste această națiune și peste această țară, există încă lumini. 

De la Părintele Justin Pârvu la Ioan Alexandru, de la Virgiliu Gheorghe la Părintele Savatie Baștovoi, de la Părintele Marius Corlean la Mihai Târnoveanu, de la grupuri de români din Țară la românii răsfirați în America de Sud sau Finlanda, Canada, Franța, Germania sau Australia... Peste tot, în ciuda întunericului, se văd lumini.

Se văd tinerii care, smulgându-se lumii depravării, nu-și abandonează camarazii, ci luptă pentru ei, alături de ei.De la Cedry2k la Sișu, de la Dragonul la Nimeni altu'... Desigur, nu suntem perfecți. Avem toți slăbiciunile noastre, greșelile noastre, neputințele noastre. Dar ținem steagul sus și ducem lupta mai departe. 

Sus, dincolo de hotarele lumilor și vremurilor, ne așteaptă România Cerească. Privesc spre noi milioane de sfinți și eroi, privesc spre noi părinți și bunici, mame și străbuni, care au dat lupta lor, în alte ceasuri întunecate ale istoriei noastre. Și care, murind pentru libertate, au câștigat și sunt liberi!

De la Sfântul Daniil Sihastrul la Pintea Viteazul sau Avram Iancu, de la eroii Rezistenței Anti-comuniste sau Interbelice până la cei din veacurile invaziilor migratorilor. De la cei ai Războiului de Sfântul Ilie sau ai Răscoalei din 1907 până la cei care și-au dus crucea grea în Siberia sau Pind, în Dalmația sau Tatra, în Panonia sau Caucaz și oricare alte părți ale Românimii. 

Toți, adunați în Ceruri de-a lungul a mii de ani, alcătuind minunata și uriașa Românie Cerească, ne privesc, se roagă pentru noi, ne întăresc și ne îndeamnă să ducem fără frică mai departe munca și lupta lor. Și o vom duce!

Oricât de întunecat ar fi un ceas ori altul al istorie noastre, mergem înainte, cu fruntea sus!
 
 
Românul nu piere!