ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de tineri s-au rugat vineri, 2 septembrie 2016, împreună cu Patriarhul României pe Colina Bucuriei, anunță Basilica.ro.

După ce au participat la conferința duhovnicească de la Sala Palatului, tinerii au pornit în procesiune spre Patriarhia Română. Odată ajunși pe Dealul Patriarhiei, în altarul de vară al Catedralei Patriarhale, Înaltpreasfințitul Părinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, a oficiat rugăciunea de seară în prezența tinerilor ortodocși din toată lumea.

„Mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif, reprezentantul diasporei ortodoxe române, pentru că a binevoit să conducă rugăciunea de seară. Vă felicităm și vă mulțumim pentru modul deosebit de frumos și solemn în care ați organizat această procesiune cu lumini care a devenit foarte impresionantă și pentru că s-au mai adăugat vreo două mii de tineri din București în semn de solidaritate, prietenie și comuniune frățească. Vă dorim tuturor înger de pace păzitor și ajutor de la Dumnezeu”, a spus Patriarhul României la final.