După ce au fost promovați asiduu de televiziune, ziare sau site-uri, țiganii au ajuns acum și pe scena Festivalului de Film Transilvania ce are loc la Cluj-Napoca.

Formația lui Dan Bursuc, unul dintre cei mai cunoscuți în breasla sa, a susținut un concert de manele la finalul proiecției documentarului - Regii manelelor.

„Sunteți un public extraordinar. De la anul vom fi permanent alături de voi. Ne-ați făcut să ne simțim regește”, a declarat la finalul concertului Dan Bursuc.

Tudor Giurgiu, organizatorul TIFF, a postat pe Facebook un videoclip de la finalul proiecției.

”Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor. Casa de Cultură a Studenților it's on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos «va rog sa nu filmați, nu e voie». M-am dat deoparte și am filmat totuși bucuros”, a scris regizorul.

Ediția a 16-a a TIFF se desfășoară în perioada 2 - 11 iunie la Cluj-Napoca, urmând să fie proiectate 225 de filme, dintre care 188 de lungmetraje și 37 de scurtmetraje din 53 de țări.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.