ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși peste 500 de oameni și-au anunțat prezența pe Facebook, numai 14 admiratori ai prim-ministrului au fost prezenți sâmbătă în fața guvernului. Dezamăgiți de eșecul întâlnirii, aceștia au plecat după numai un sfert de oră.

Circa 2400 de oameni s-au declarat interesați de un eveniment pe Facebook în care se celebra un an de guvernare tehnocrată, iar peste 500 dintre ei chiar au declarat că vor participa la mitingul din Piața Victoriei. La ora anunțată, ora 15.00, în Piața Victoriei erau adunați doar jurnaliștii care doreau să transmită de la eveniment, conform B1.ro.

Circa un sfert de oră mai târziu, în fața Palatului Victoria au apărut primii trei tineri. Aceștia s-au arătat surprinși de lipsa susținătorilor premierului și au decis să aștepte și alți oameni. O oră mai târziu, timp în care a plecat până și mașina Jandarmeriei, în Piața Victoriei se adunaseră doar 14 susținători ai premierului. Cei 14 oameni au mai discutat aproximativ un sfert de oră, după care au plecat, fiecare spre treburile sale.

Între timp evenimentul care anunța manifestația a fost șters de pe Facebook.