ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sandu (Sandi) Matei, unul dintre liderii mișcării #rezist, a lansat un atac dur către un alt lider al protestatarilor, fostul jurnalist Mălin Bot. Într-o postare pe facebook, Matei a declarat că Bot „a trădat atât de pervers de dragul imaginii și a banilor”.

„Malin Bot care este scopul tau de promovezi astfel de minciuni si denigrari in tara ? Cei care ati fost in PV ati vazut realitatea. Acel microfon este al libertatii si democratiei necenzurate, daca se vorbeste strict despre Statul de Drept.
Maline , ca ti-ai batut joc de toti cei din jurul tau, noi o stim si nu am facut public, dar sa te folosesti de altii sa ne loveasca ca psd-ul si mocirla tv cu minciuni este DEGRADANT chiar si pt un jurnalist….regret ca am fost amicul tau si ma doare sufletul ca ne-ai tradat atat de pervers de dragul imaginii si a banilor….ura mai trece, scarba NU”, a scris el.

Matei a continuat: „In legatura cu postarea mea de ieri cu referire la malin… Dragii mei, promit ca la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa ce terminam cu mafiotii astia din psd, fac primul selfie-live pentru dvs, unde voi explica punctual tot, apoi voi raspunde si la intrebarile dvs, o sa fie fff interesant. Oare cine il cunoaste mai bine decat mine, cine a fost alaturi de el de la inceput ? Asa cum nu am spus nimic inca din februarie, cand i-am descoperit caracterul,, nu o faceam nici acum si mergeam mai departe lasand impresia ca suntem o echipa, dar a luat-o razna si asta o spun si cei ce il cunosc REAL nu doar pe fb unde intradevar este profesionist in manipulare”.

Replica lui Mălin Bot a fost scurtă: „Lângă mine vine orice om cinstit care s-a săturat de hoți. Din pacate, unii dintre cei care au venit lângă mine au demonstrat în timp ca aveau alte intenții sau scopuri. Scopuri urâte sau parșive. Asta e viata. Asa sunt unii oameni, te trădează ușor pentru 30 de arginti, pentru orgolii mizere, pentru scopuri meschine.

Îmi asum sa fiu astfel rănit și dezamăgit. Avantajul de a putea avea atât de mulți oameni aproape este mai mare decât dezavantajul de a avea și surprize neplăcute. Merg înainte cu oamenii onești și care au caracter curat”.

Sandi Matei este cel care l-a lovit cu pumnul pe un bătrân în Piața Victoriei.