ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăria Capitalei va aloca un buget de 91.000 de euro pentru proiectul "Sandwich-ul de la miezul nopții”, prin care sunt donate alimente unor oameni ai străzii sau familii cu venituri mici, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat în ședința de miercuri a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Conform proiectului de hotărâre, Primăria Capitalei va aloca, prin Direcția Generală de Asistență Socială, suma de 91.000 de euro pentru continuarea proiectului "Sandwich-ul de la miezul nopții”. Astfel, 46.000 de euro sunt pentru achiziția a trei mașini frigorifice, 30.000 de euro pentru combustibil și 15.000 de euro pentru întreținerea mașinilor.

Proiectul "Sandwich-ul de la miezul nopții” este implementat de o asociație, iar prin intermediul acestuia aproximativ 600 de familii din București beneficiază de alimente, acestea fiind colectate și livrate pe timpul nopții. Scopul proiectului este diminuarea fenomenului cerșetoriei.