ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei cetățeni afgani ascunși într-un camion ce transporta pneuri au fost descoperiți de polițiștii de frontieră de la SPF Beveni, din județul Satu Mare, în urma unui control în trafi, potrivit Agerpres.

Camionul era condus de un cetățean sârb de 38 de ani. Două dintre persoanele ascunse erau minore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, Iulia Stan cetățenii afgani intenționau să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge într-un stat occidental.

„Cei trei cetățeni afgani, printre care un bărbat de 30 de ani și doi minori, unul de 13 ani, celălalt de 16 ani, stăteau deasupra pneurilor din camionul care efectua un transport cu destinația Rusia. Aceștia au fost descoperiți în urma unui control în trafic, efectuat pe drumul european E671, pe raza localității Doba din județul Satu Mare", a afirmat Iulia Stan.

Cei trei cetățeni afgani au fost predați de polițiștii de frontieră lucrătorilor de la Biroul pentru Imigrări din Satu Mare.