O secretară de la Universitatea Politehnică Timișoara a demisionat din funcție, după ce studenții au descoperit pe un site mai multe filme pentru adulți cu aceasta. Filmulețele au fost postate chiar de către secretară, unul dintre ele fiind filmat  la biroul secretariatului din cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații a instituției, în care lucra femeia, informează Mediafax.

Secretara, în vârstă de aproape 25 de ani,a realizat împreună cu iubitul ei, mai multe filme pentru adulți, iar ulterior, imaginile au fost postate pe un site pentru adulți. Filmările au fost făcute în această vară, unul dintre ele chiar în incinta instituției, când studenții erau în vacanță.

ImunoMedica

Secvențele au fost descoperite de către studenți, la începutul acestei săptămâni și au transmis mai departe reprezentanților Universității Politehnica din Timișoara. Tot la începutul acestei săptămâni, secretara și-a dat demisia.

„Nu o cunosc personal, avem 2.000 de angajați în cadrul universității. Știu că la începutul acestei săptămâni, după ce s-a aflat că ea este în filmulețe, secretara a cerut desfacerea contractului colectiv de muncă”, a declarat, rectorul Universității Politehnica din Timișoara, Viorel Șerban.


20 decembrie 1989: Primii români cad și la Lugoj. Timișoara, primul oraș liber?2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.