ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Programul Național de Educație pentru Părinți Școala Familei organizează tabere pentru întreaga familie cu o întâlnire specială dedicată Unirii, chiar la Alba Iulia, în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie.

Costul taberei este 490 de lei/ persoană și include cazarea, masa și costurile de program (ateliere și materiale). 

„Tabăra se adresează tuturor celor dornici să ne cunoască, precum și celor care au participat deja la unul sau mai multe cursuri din programul Școala Familiei, părinți sau viitori părinți, cadre didactice și oricine este interesat de educația firească și relaționarea cu ceilalți din comunitate”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În cadrul acestei ediții, organizatorii au pregătit vizite în cetate și împrejurimi, ateliere demonstrative Școala Familiei, dar și seminarii informale de comunitate. În cadrul taberei, părinții pot avea discuții unu-la-unu cu formatorii Școala Familiei. 

Copiii vor avea activități dedicate: cei până în 12 ani vor picta, desena și cânta, iar pentru adolescenți sunt pregătite ateliere specifice cuprinzând discuții interesante, pe subiecte de maxim interes pentru ei. 

Înscrierile se fac până pe 29 noiembrie în limita locurilor disponibile, la adresa de e-mail tabere@scoala-familiei.ro sau la numărul de telefon 0741.308.867.