ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Școala Familiei organizează miercuri, 23 mai, conferința „Dezordinea ordonată a familiei noastre”. 

Conform siteului oficial al organizației, este vorba despre „O conversație autentică despre perfecțiune, haos și teritoriul gri dintre ele.
O reflecție despre proiecții, așteptări false și imaginar vs. realitate și ”teren”.
Mituri, legende și povești despre mamele care pot de toate, la nesfârșit”.

Vor vorbi Grațiela Tulea, mamă a patru fete și a doi băieți, cea care „găsește zilnic soluția de echilibru între a fi soție, mamă, trainer și profesoară” și Oana Moșoiu, „coordonator al programului de formare Școala Familiei, trainer, lector universitar și mamă a 4 copii. Formator în domeniul tineretului, formarea continuă a adulților și a cadrelor didactice”.

„Ai văzut reclama care spune că ”murdăria este bună”? Ai rolul acela din piesa ”În căsătorie suntem 2 și eu le fac pe toate?” Este sâmbătă și în capul tău s-a deschis un excel cu 100 de sarcini de făcut?

Atunci e momentul să vii mai aproape și să discutăm serios despre cine suntem, ce roluri avem și cum le realizăm. Femeile pun o presiune foarte mare pe ele însele în a realiza perfect, totul. De la carieră la viața de familiei și rolul de mamă, presiunea revistelor lucioase ne determină să vrem totul lună, la linie și ca la carte. Este aceasta o așteptare cu adevărat realistă? Cum împărțim timpul, același dintotdeauna, între noi înșine, relația de cuplu, relația cu copiii, viață profesională și viață socială? La ce nu suntem dispuse să renunțăm, sub nicio formă, niciodată? Cum soluționăm unul din veșnicele conflicte ale cuplului, legate de administrarea casei și a treburilor care țin de casă?”, sună mesajul Școlii Familiei.

Costul de participare este de 70 de lei/persoană, iar înscrierea se face exclusiv online, aici.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews