Nu poți să-ți trăiesti viața cultivând ura. Nu poți să împrăștii moarte peste cei din jur. Nu poți nici să crezi în Coran, în niciun Coran!, atunci când numele tău este asociat cu cel al Crimei!

De fiecare dată când mor nevinovați din cauza ta, frate, care-ți închipui că, prin Crima ta, ajungi martir în ceruri, Lumea nu se va lăsa niciodată intimidată. Îsi va strânge si mai mult rândurile, uitându-se la tine ca la un diavol mărunt si neglijabil!   
Sinuciderea ta nu va mai reprezenta nimic pentru nimeni!

Ce mesaj poate o Crimă să transmită? Nu poate nici să conteste ceva… Nici să te motiveze în suferința ta!
Durerea pe care oamenii au trăit-o în această viață, din cauza ta!, nu le-o va vindeca nimeni! Orice urmă de simpatie si înțelegere pentru soarta ta va dispărea. Orice compasiune, chiar si pentru ai tăi!, va muri sau se află pe moarte...

Porțile Europei au fost rupte de mâna ta. Ai semănat teroare. Ți-ai irosit viața. Esti mai fericit acum, frate musulman?

Ne adunăm morții acum. Dar Europa nu va mai fi niciodată cum a fost până în această zi. Ne-am întâlnit prea adesea cu Moartea! Si, chiar la noi, Acasă!
De aceea, îți spun:
     - Ne vom despărți, frate!
     Va trebui să-ți iei lumea în cap si să pleci de unde ai venit. Acum!
 
Îmi pare rău pentru tine. Însă e destul de rău că esti aici…
Am să mă uit în ochii tăi, frate! Si, n-am să mai văd pe nimeni, îți spun!...

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews