ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu poți să-ți trăiesti viața cultivând ura. Nu poți să împrăștii moarte peste cei din jur. Nu poți nici să crezi în Coran, în niciun Coran!, atunci când numele tău este asociat cu cel al Crimei!

De fiecare dată când mor nevinovați din cauza ta, frate, care-ți închipui că, prin Crima ta, ajungi martir în ceruri, Lumea nu se va lăsa niciodată intimidată. Îsi va strânge si mai mult rândurile, uitându-se la tine ca la un diavol mărunt si neglijabil!   
Sinuciderea ta nu va mai reprezenta nimic pentru nimeni!

Ce mesaj poate o Crimă să transmită? Nu poate nici să conteste ceva… Nici să te motiveze în suferința ta!
Durerea pe care oamenii au trăit-o în această viață, din cauza ta!, nu le-o va vindeca nimeni! Orice urmă de simpatie si înțelegere pentru soarta ta va dispărea. Orice compasiune, chiar si pentru ai tăi!, va muri sau se află pe moarte...

Porțile Europei au fost rupte de mâna ta. Ai semănat teroare. Ți-ai irosit viața. Esti mai fericit acum, frate musulman?

Ne adunăm morții acum. Dar Europa nu va mai fi niciodată cum a fost până în această zi. Ne-am întâlnit prea adesea cu Moartea! Si, chiar la noi, Acasă!
De aceea, îți spun:
     - Ne vom despărți, frate!
     Va trebui să-ți iei lumea în cap si să pleci de unde ai venit. Acum!
 
Îmi pare rău pentru tine. Însă e destul de rău că esti aici…
Am să mă uit în ochii tăi, frate! Si, n-am să mai văd pe nimeni, îți spun!...