În zilele următoare românii se pregătesc de o minivacanță de 1 decembrie, deoarece urmează sărbătoarea Sfântului Andrei și a Centenarului, potrivit Mediafax.

Sărbătoarea Sfântului Andrei va cădea anul acesta într-o zi de vineri, ceea ce înseamnă că românii vor avea liber de la muncă și se vor putea bucura mai mult de weekend, care va fi un unul simbolic, datorită celebării a 100 de ani de la Marea Unire. Sunt însă, și angajați care vor lucra de Sfântul Andrei  și vor trebui să primească compensații din partea angajatorilor sau să recupereze zilele libere lucrate.

Potrivit Codului Muncii, următoarele zile libere vor fi prima și a doua zi de Crăciun, dar și 1 și 2 ianuarie.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.