ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Sunt perfect de acord cu Dana Budeanu, 99% din mass media românească este cumpărată de interesele corporațiilor BigPharma. S-a văzut clar când ne-am opus legii aberante, naziste, a vaccinării obligatorii.

Interesul lor este să escamoteze dezastrul din spitale și să umfle numărul de morți. Nu ai testați, dar ai un număr imens de morți raportat la puținii testați. Unii confirmați post-mortem!

Așa întreții spaimele care au îmbolnăvit societatea.

Iar vorba prietenilor, brusc bolnavii de cancer, diabet neglijat, leucemii, ciroză șamd, nu mai mor. Toată lumea moare de covid-19!

Atenție! Chiar dacă vor face pompieristic teste, NU AU CAPACITATEA CA SĂ LE PROCESEZE! Le vor arunca, așa cum am înțeles că au mai făcut-o, la gunoi.

Toate spitalele vor fi paralizate/dedicate coronavirus. În loc să se trateze situația cu calm, să fie luate măsuri de triere și testare, totul e făcut într-o devălmășie absolută. Sunt medici care demisionează, din cauză că nu li se oferă echipamentul necesar.

Nu sunt teste. Nouă nu ni s-au făcut teste. Mâine ies din carantină, iar protocolul, prin care STATUL SE OBLIGĂ să-mi facă teste la intrarea și la ieșirea din carantină, NU ESTE RESPECTAT.

Fiul meu, CONFIRMAT POZITIV (nr. 123) este plimbat la telefon de la DSP (care ar trebui ras cu buldozerul, fiind o cloacă de tembeli) la 112. Ieri a dat 9 apeluri.

Toată presiunea este pusă pe bieții medici de familie, care NU AU ECHIPAMENT DE PROTECȚIE, se descurcă fiecare cum poate.
Timotei (cazul oficial 123) NU FIGUREAZĂ ÎN REGISTRUL DSP-ului! Vă vine să credeți?

Din acest motiv el NU a fost controlat niciodată de poliție, spre deosebire de noi. Dar, ca și în cazul nostru, nu se respectă protocolul prin care ar trebui să fie testat. Am făcut presiuni ca măcar el să fie testat. Să sperăm că vor veni azi sau mâine.

În loc să trateze lumea alopat, cu clorochină (un derivat de chinină), sau homeopat (cel puțin două remedii sunt foarte active în această epidemie, noi am ieșit din viroză cu Arsenicum Album), sunt preferate alte combinații scumpe, care în Italia se dovedesc LETALE mai ales la persoanele în vârstă (antiHIV, cortizon, antiinflamatoare).

Clorochina și remediile sunt mult prea ieftine. Macron, o altă slugă Big Pharma, a acceptat tratamentul cu clorochină după ce a fost amenințat de vestele galbene.

Dar „mântuirea” este așteptată de la vaccinul miracol, cu care va fi vaccinat tot globul. Prin forță, dacă e nevoie!

Toată presiunea mediatică va fi dezlănțuită pentru acceptarea vaccinului salvator al lumii, pentru un guvern mondial și o monedă unică. Totul pe un fond de criză economică fără precedent, care va doborî orice rezistență. Omenirea va avea de optat între SUPRAVIEȚUIRE și LIBERTATE. Cred că bănuiți ce vor alege oamenii care au stat acasă la referendumul pentru căsătorie/familie și au fost la vot la alt referendum, în care întrebările erau nu numai cretine, dar sfidau Constituția.

Deja au fost suprimate drepturi la care bolșevicii nu visau. Nici ISIS-ul nu a reușit închiderea bisericilor creștine. Iar mijloacele tehnologice de azi permit o dictatură planetară fără probleme. De ce credeți că statele lumii democratice sunt conduse de marionete devertebrate de tipul Macron, Merkel, Troudeau, Iohannis șamd?

Întrebarea e retorică, evident.